Meubelconcepten

Het geheim van een geslaagd feest of evenement? Sfeer! En bij BOOMING Eventstyling creëren we die graag voor je. Logisch. We houden van mooie dingen maken. En van dingen mooi maken. Dat zie je terug in al onze meubelconcepten, die in serie of op maat in eigen werkplaats met ambachtelijk vakmanschap worden gemaakt. Dus wat je wens ook is,

onze meubelconcepten maken je event. BOOMING.

Voor elke gelegenheid een passend concept.

Van een spetterend bedrijfsfeest tot een romantische bruiloft. Van een landelijk tuinfeest tot een gezellig kinderfeest. En van een klein evenement tot een grote beurs. Bij BOOMING Eventstyling hebben we voor elke gelegenheid een passend concept. En omdat we onze meubelconcepten in verschillende thema’s hebben verdeeld, is de juiste keuze maken makkelijk: Chic, Wedding, Beer Garden, Beleving op wielen, Nature.

Liever maatwerk? Geen probleem!

Heb je andere, meer specifieke wensen? Geen probleem! We stellen in overleg met jou net zo makkelijk een meubelconcept op maat samen, zodat ook jouw evenement of feest die onvergetelijke sfeer meekrijgt die je zoekt. Hoe we dat doen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We luisteren naar je wensen en ideeën én vertellen je meer over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens stellen we een passend concept voor de gelegenheid samen.

Alvast inspiratie opdoen?

Neem gerust een kijkje in onze collecties. [[link naar collecties]]